🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Солодкі пироги з фруктовими начинками дуже смачні і корисні. Натуральні начинки з фруктів збагачені природними вітамінами і мікроелементами, легко засвоюються і корисні дітям і дорослим. Фруктові кондитерські вироби приємні на смак і ароматні. Вважається, що найкращий час для фруктових пирогів - літо, коли фрукти в достатку. Але це не зовсім так. Для приготування ананасово-мангового пирога можна використовувати свіжі фрукти, а можна - консервовані. У другому випадку можливе зменшення кількості цукру, якщо консервовані фрукти дуже солодкі. Запропонований пиріг - пиріг-"перевертиш": після охолодження його акуратно перевертають на блюдо і фрукти виявляються зверху.
Поставити каструлю на середній вогонь, додати в неї 30 г. вершкового масла, розтопити, додати тростинний цукор, влити оцет. Постійно змішувати суміш, до розчинення цукру.
Змастити форму для випікання маслом, вилити трохи суміші з каструлі на дно форми, зверху викласти нарізані кубиками манго і ананаси, зверху на фрукти вилити соус, що залишився.
Змішати борошно і розпушувач з сіллю, додати ванільний цукор. Окремо змішати 60 г. вершкового масла з цукром, збити суміш. Влити в цукрово-масляну суміш половину молока, а також додати половину борошняної суміші. Збивати міксером після кожного додавання. Потім повторити процедуру, додати другу половину молока і борошняної суміші.
Збити білок з 1 ст. л. цукру, додати в тісто. Замісити тісто, викласти на фрукти у формі.
Випікати пиріг 20-23 хвилини, в духовці при температурі 180ºС, після духовки пиріг остудити, перевернути догори дном на велику тарілку, фрукти будуть зверху пирога.