🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Для приготування страви з форелі знадобляться тільки спеції, які посилять і виразять смак риби. Рибка корисна від голови до хвоста, причому усі частини тушки застосовуються в кулінарії (окрім нутрощів) для створення різних страв. М'ясо форелі поповнить організм цінними вітамінами, амінокислотами, мінералами. Саме за вищезгадані властивості, форель рекомендують вживати в дієтичному харчуванні, тим самим, підтримуючи роботу серця, захищаючи судини від відкладень на стінках. У різних країнах винайшли свої способи і особливості готування делікатесної риби: смажать на грилі, варять юшку; готують з вином і прянощами, з соком, з фруктами; солять, коптять і консервують - і це ще не весь список. Сьогодні насолодіться смаком ароматної форелі.
У миску всипати сіль, цукор, чорний перець мелений. Перемішати. Підготувати форель.
Натерти рибу сумішшю із спецій. Перекласти в лоток. Кріп помити, порізати і викласти поверх форелі.
Зверху покласти гніт. Поставити в холодильник на добу. Через добу риба готова до вживання.