🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Борщ вважають чисто українською стравою, але припускають, що виник він на території Київської Русі. А де саме ніхто не береться стверджувати. Існує багато регіональних різновидів борщу. Червоний борщ вважається найпопулярнішим в Україні. І сьогодні ми Вам запропонуємо рецепт приготування цього самого червоного борщу з куркою.
Буряк помити, очистити, нарізати соломкою. Капусту помити і нашаткувати. Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками.
Моркву помити і нарізати соломкою. Обсмажити моркву з буряком і томатною пастою.
Філе нарізати кубиками або скибочками. Потім відварити в підсоленій воді близько 10 хвилин.
У каструлю до курки покласти картоплю і капусту. Через 15 хвилин додати буряк з морквою.
Варити до того моменту, коли овочі стануть м'якими. Подавати борщ з часником і сметаною.