🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Сьогодні ми вам представляємо прекрасний рецепт приготування кальмара під сиром. Такий делікатес вийде не тільки смачним, але й дуже корисним. М'ясо кальмарів володіє відмінним ніжним і м'яким смаком. Воно ціниться за високу поживну цінність і цілющі властивості. Білок, що міститься у великій кількості в м'ясі кальмарів дозволяє швидко наростити м'язову масу. М'ясо кальмара містить такі мікроелементи як мідь, йод, калій, залізо, кальцій, натрій, магній, нікель, цинк. Саме вміст заліза і калію в кальмарах підтримує нормальну роботу серця і судинної системи. Крім того неймовірна користь від вживання м'яса кальмарів полягає ще й в тому, що воно містить вітаміни С, В1, РР, Е, В2, В6, В9.
Спочатку потрібно промити та відварити кальмари (хвилини 2). Потім нарізати їх соломкою. Гриби нарізати крупними шматочками, цибулю також нарізати, спочатку почистивши. Далі гриби з цибулею підсмажити до золотистого кольору.
Потім зварити яйця та нарізати їх соломкою. Кальмари, гриби з цибулею, яйця заправити майонезом та сметаною.
Затерти все твердим сиром та поставити у мікрохвильову піч до готовності. Дуже смачно. Подавати в гарячому вигляді.