🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Щасливим власникам мікрохвильової печі пропонується вишукана святкова страва – курча з кедровими горішками. М'ясо курчати саме по собі дуже делікатне і ніжне. До того ж воно зовсім не жирне і вважається дієтичним, також як і м'ясо дорослої курки. А у вершковому соусі з додаванням білого вина і портвейну, воно розкривається по-новому. Ароматне, соковите, пряне – просто смакота. Панірування в борошні робить м'ясо рум'яним з хрусткою золотистою скоринкою. Виглядає дуже апетитно. Смажені кедрові горішки, виділяючи ароматне масло, насичують м'ясо пікантним смаком хвойного лісу. Вам вже захотілося приготувати цю дивовижну страву?
Спочатку потрібно розділити курча на невеликі частини та запанірувати в борошні. Покласти на тацю мікрохвильової печі та підрум'янити шматки курчати з усіх сторін. Потім потрібно зварити курячий бульйон. Для цього взяти кастрюлю, покласти туди 200 г. курячого філе та залити водою (1 л.). Варити бульйон 60 хвилин. Після цього витягнути з нього м'ясо та процідити.
В скляний посуд для мікрохвильової печі покласти моркву нарізану невеликими кубиками, часник, полити бульйоном (250 мл.) та білим вином. Покласти курча на посуд та поставити в мікрохвильову піч на 11 хвилин. Дістати, полити курча соусом, що утворився, та перевернути шматочки курчати перед тим, як додати портвейн та смажені кедрові горішки.
Знову поставити курча в мікрохвильову піч на 4 хвилини. Додати вершки в соус. Подавати смажене курча гарячим, окремо в якості гарніру можна подати смажену картоплю або варений рис.