🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Пудинг вважається класичним традиційним десертом родом з Великобританії. Його готують з цілком стандартного набору звичайних продуктів, який знайдеться в холодильнику у кожної господині. Гармонійно в пудингу відчувають себе фрукти, ягоди та різні прянощі. Згідно англійським кулінарним традиціям цю страву подають на Різдвяні свята. У рецепті фінікового пудингу замість звичайного цукру можете використовувати коричневий цукор. Завдяки ньому десерт набуде яскравий, бурштиновий колір і заграє карамельними нотками. При подачі ароматний пудинг можна полити жирними вершками або приготованим заздалегідь карамельним соусом.
Фініки залити кип'яченою водою, додати соду на кінчику чайної ложки, перемішати і залишити на 30 хвилин.
Далі збити в блендері.
Вершкове масло розтерти з цукром.
У масу по одному ввести яйця.
В отриману масу ввести фінікову масу і борошно.
Перемішати і залишити на півгодини.
Випікати при температурі 180°C протягом 40 хвилин.