🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Хліб асоціюється у Вас зі звичним борошняним коржем, що випікається в печі? Беріть вище. Пропонуємо Вашій увазі рецепт французького м'ясного хліба з чорносливом і фісташками. Незвично, ситно і дуже смачно. Це скоріше не хліб, а повноцінна м'ясна страва з сухофруктом, горішками і ароматними спеціями. На смак нагадує вишуканий французький паштет. А готується страва дуже просто. У сковороду до цибулі можете додати подрібнений часник. Обсмажуйте до м'якості. Подавайте цей ситний хліб разом з крупнозернистою гірчицею до першої страви або будь-якого гарніру. Дивовижна страва, яка не залишить Вас байдужим.
У невеликій мисці розмочити сухарі в молоці.
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
На сковороді розігріти олію й обсмажити на ній цибулю, яку трохи посолити і поперчити, постійно помішуючи, хвилин 5. Потім залишити її остигати.
Подрібнити в блендері курячу печінку і перекласти в миску.
Туди ж додати обидва фарші, нарізаний чорнослив, фісташки, кмин, злегка збиті яйця, замочені сухарі, обсмажену цибулю, трохи солі і перцю. Акуратно перемішати руками.
Форму для випікання хліба змастити олією і викласти туди готове тісто. Накрити форму фольгою і поставити її в розігріту до 250°С духовку. Випікати 50-55 хвилин.
Поки хліб випікається, петрушку промити, висушити і дрібно нарізати.
Потім вийняти форму з духовки, дати відстоятися 5-10 хвилин. Вийняти хліб з форми і посипати зверху петрушкою.