🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Пудинг цілком справедливо асоціюється у нас з англійською кухнею, так як це традиційний класичний англійський десерт. У англійців пудинг - дуже поширене блюдо, приємний солодкий післясмак після обіду або вечері. У наш час рецептура пудингу істотно розширилася. Він може бути і солодким, а може бути і несолодким. Гарячий лимонний пудинг з яблучним соусом - дуже смачний, ароматний, що пробуджує масу енергії рецепт. Завдяки смаку лимона пудинг виходить в міру солодким, легким і освіжаючим. Його можна подавати гарячим або холодним, за бажанням.
Масло має настоятися при кімнатній температурі, щоб бути досить м'яким. Змішати в мисці вершкове масло і цукор.
Збити окремо яєчні жовтки. Додати жовтки в суміш цукру та масла. Додати також сюди свіжі білі сухарі. Зняти цедру, вичавити лимонний сік, додати цедру із соком в загальну суміш. Всипати розпушувач.
Змастити посуд маслом, вилити суміш у неї, варити на водяній бані протягом 40 хвилин. Збити в мисці яєчні білки, вмішати 60 г. цукру, додати в суміш нарізане маленькими кубиками яблуко, перемішати.
При подачі вилити на тарілку яблучний соус, зверху викласти пудинг. При бажанні соус можна подати окремо.