🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Ром часто використовується для створення делікатесних десертів і кондитерських виробів. Для приготування коктейлів в основному використовується світлий ром, зі слабким смаком і тонким ароматом. Ром є міцним спиртним напоєм, який створюють шляхом перегонки цукрового очерету і бродіння. До складу рома входять мінеральні речовини, а також глюкоза, декстрин і мальтоза. Цей напій справляє позитивний вплив на травний процес, допомагає зняти втому, а в холодні дні ефективно зігріває. Кориця, гвоздика, цедра, мускатний горіх не тільки допомагають зробити смак напою оригінальніше, але й надають неповторний аромат.
Стакан для майбутнього напою ополоснути окропом, для того, щоб він встиг нагрітися.
Покласти в стакан цукор, корицю, цедру, гвоздику, мускатний горіх.
Залити в стакан ром і за смаком гарячу воду.
Зверху викласти шматочок вершкового масла. Подавати відразу ж.