🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Гриби - дуже ситний і корисний продукт. Багатьом людям подобаються гриби в будь-якому виконанні. Грибний паштет з рікоттою - чудова швидка закуска, яку можна запропонувати рідним або гостям для легкого перекусу. Він є легкою альтернативою класичному печінковому паштету. Приготований за цим рецептом грибний паштет може зберігатися в холодильнику не більше 14 днів. Підійде будь-яка комбінація їстівних грибів для приготування такого паштету. Залежно від виду обраних грибів, смак паштету може трохи відрізнятися, тому ви можете використовувати будь-які, на свій смак: білі, печериці, маслюки. Спробуйте приготувати, і ви не пошкодуєте.
Подрібнити часник з цибулею, дрібно нарізати гриби.
Розігріти сковороду, висипати цибулю і часник, обсмажити, після додати гриби, обсмажувати до випаровування рідини.
Остудити грибну суміш зі сковороди, змішати з сиром, перекласти у форму, поставити на ніч у холодильник.