🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Наш звичний раціон немислимий без хліба. Тільки уявіть, одна третина населення нашої планети регулярно вживають в їжу хліб. Його випікають і прісним, і солодким. Їдять і холодним, і гарячим. Пропонований рецепт – тому підтвердження. Незрівнянний хліб. Ароматний, пряний, смачний. За формою нагадує дріжджовий лаваш. Обсмажене насіння кунжуту надають хлібу маслянистий горіховий аромат. А курага – кисло-солодкий смак, за що даний хліб можна вважати десертним. Курагу попередньо обдайте окропом. Приємний свіжий аромат хліб отримує завдяки індійській спеції карі. Випечений хліб наріжте великою соломкою.
Сковороду розігріти. У зручній ємності змішати дрібно нарізану цибулю, подрібнену курагу, карі, просіяне борошно, розпушувач, цедру. Додати приправи за смаком. У центрі зробити заглиблення і влити 4 столові ложки питної води. Замісити тісто.
Розрізати тісто на шматки і розкачати кожен шматок в овал. Скропити оливковою олією, викласти на сковороду і обсмажити пласти по 2-3 хвилини з кожного боку. При необхідності додати олію.
Для приготування приправи обсмажити кунжут і перекласти в блендер. Додати нут, подрібнений часник, лимонний сік і коріандр. Збивати, одночасно додаючи оливкову олію, щоб вийшла кремова маса. Посолити і поперчити за смаком.
Хліб подавати разом із соусом.