🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Цікавий варіант холодної першої страви. Цей суп-пюре дуже ароматний і не менш корисний. Легку кислинку страві додає соус табаско. М'якоть кайенского перчика, що входить до його складу, робить суп гоструватим і пряним. Стиглий авокадо вносить частку екзотичності в страву, насичуючи її хвойно-горіховим ароматом. Легко очистити томати можна наступним чином: зробіть хрестовий надріз зверху і знизу, обдайте овоч окропом і шкірку без зусиль можна зняти. Гарбузове насіння найкраще обсушити на сковороді без масла. Теж саме бажано виконати з очищеними фісташками. Солону бринзу можете замінити ароматним козячим сиром. Смачного.
Гречку необхідно попередньо замочити в воді на ніч. Авокадо та помідори очистити від шкірки.
Покласти в чашу блендера авокадо, базилік, гречку і влити воду. Подрібнити.
Викласти суміш з блендера, покласти в чашу помідори, збити.
Змішати томатне пюре з сумішшю з авокадо, додати спеції, лимонний сік і соус табаско.
При подачі посипати зверху козячим сиром, насінням і фісташками.