🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Назва напою "пунш" прийшла до нас із давньоіндійської мови. "Панч" означає "п'ять": напій готувався з п'яти традиційних інгредієнтів. В даний час ми називаємо пуншем практично будь-який коктейль (як алкогольний, так і безалкогольний), що містить фрукти або фруктовий сік. Рецептів його приготування дуже багато. Компонентами пуншу можуть бути мед, чай, коньяк. Пунш роблять як охолодженим, з льодом, так і зимовим, гарячим. Інгредієнти запропонованого рецепта - апельсиновий, лимонний і грушевий фреші, бурбон, натертий корінь імбиру, мед.
Корінь імбиру натерти на дрібну терку.
У каструлю налити воду і лимонний фреш. Додати мед і тертий імбир. Довести суміш до кипіння.
Потім зняти з вогню, процідити через дрібне сито і поставити остигати.
Лимони помити і нарізати кружечками.
У суміш, що остигла, додати апельсиновий і грушевий фреші, влити бурбон і нарізаний лимон. Добре перемішати.
Пунш подавати охолодженим з кубиками льоду.