🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Для приготування "Китайського омлету з грибами, шпинатом і часником" використовується соєвий соус, який є традиційним інгредієнтом майже всіх страв китайської кухні. У китайських страв, завдяки використанню великого набору компонентів, як правило, складний смак і запах. Основні інгредієнти запропонованої страви: гриби, яйця, часник, соєвий соус, шпинат додають свої смакові нотки в загальний смак страви. Серед інгредієнтів "Китайського омлету" листовий овоч - шпинат. Корисність і цінність цього овоча незаперечна. Шпинат - багате джерело безлічі вітамінів, макро- і мікроелементів.
Гриби крупно порізати. Часник дрібно порубати. Шпинат порвати на середні шматочки.
Розігріти олію на сковороді, на великому вогні. Вилити злегка збиті яйця і смажити 3 хвилини, відсуваючи за допомогою лопатки края омлету, щоб сира яєчна суміш витікала з середини і теж готувалася.
Акуратно згорнути края готового омлету до середини, зняти його зі сковороди і відкласти в сторону, зберігаючи теплим.
Зменшити вогонь до середнього і обсмажити на сковороді гриби і часник протягом 2 хвилин, помішуючи. Додати шпинат і готувати ще хвилину. Влити бульйон і соєвий соус, довести до кипіння. Додати суміш в омлет.