Кава медова
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Кава медова

Кава сама по собі володіє неповторним унікальним смаком. А якщо додати до неї солодку, тягучу нотку меду - то відірватися від цього напою неможливо. Мед надає каві дуже незвичайний аромат. Виходить затишно, підбадьорливо, ароматно і зігріваюче. Ця вишукана і шляхетна медова кава, здивує своїм оригінальним смаком і зарядить відмінним настроєм на цілий день. Але особливо корисна кава з медом, коли потрібно зігрітися і зміцнити імунну систему. Подавати «каву медову» рекомендується у високому стакані хайбол, можна і гарячою, і холодною, краще без цукру.

Інгредієнти

  • Кава чорна міцна - 300 г.
  • Мед - 2 ч. л.
  • Вершки збиті - 2 ст. л.
  • Кориця мелена - 2 щіпки

Етапи приготування

  • 01

    Зварену в кавомашині каву охолодити і налити у високу склянку.

  • 02

    Посипати подрібненим в крихту льодом, додати мед і зверху викласти збиті вершки.

  • 03

    При подачі посипати корицею.