🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Курка з вешенками і чилі - досить пікантна страва і, напевно, сподобається гурманам, які люблять експериментувати зі смаками. Пікантність страві додадуть інгредієнти маринаду: соус теріякі, перець чилі і імбир. Зверніть увагу, що маринад використовується не тільки для попереднього маринування курячого філе, але й додається в блюдо на останньому етапі приготування разом з грибами, пекінською капустою і солодким соусом чилі. У даному рецепті вешенки можна замінити на гриби шиітаке або устричні гриби. У страву можна додати трохи курячого бульйону, тоді воно не буде сухим. Курку з вешенками і чилі можна подавати з відвареним рисом або з картоплею.
Перець чилі тонко нарізати, а імбир натерти на тертці. М'ясо нарізати скибочками, цибулю - півкільцями, гриби і капусту - шматочками.
Для маринаду змішати перець чилі, теріякі та імбир. Покласти туди ж м'ясо і обваляти в маринаді. Залишити на 15 хвилин.
Розігріти масло на великому вогні. Обсмажити цибулю протягом 2 хвилин до м'якості. Вийняти м'ясо з маринаду, маринад зберегти. Обсмажити м'ясо по 3 хвилини з кожного боку до готовності.
Додати гриби, капусту, соус чилі і маринад. Готувати 5 хвилин. При подачі додати свіжу зелень коріандру.