🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Куряче м'ясо універсальне: його можна готувати на грилі, на вогні, в вок-сковороді, запікати в духовці, варити або смажити на сковороді. Курка по-герцогськи - один з безлічі смачних рецептів приготування курячих страв. Якщо строго дотримуватися дієти, але при цьому не відмовляти собі в улюблених м'ясних ласощах, для страви бажано вибирати грудки найбільш молодої птиці, молоде м'ясо набагато корисніше і більш дієтичне, ніж старе. Готове м'ясо кладуть на сервіровочні тарілки, поливають соусом, прикрашають зеленню і відразу подають до столу.
Розігріти сковороду, покласти в сковороду вершкове масло і влити рослинну олію. Викласти курячі грудки, обсмажувати до золотистого кольору.
Додати до курки в сковороду бульйон і бренді, тушкувати до готовності курки. Перекласти готове м'ясо на гарячі тарілки.
Змішати в невеликій каструлі вершки і яєчні жовтки, перемішати. Поставити на вогонь, нагріти, але не доводити до кипіння. Влити в суміш жовтків і вершків теплий бренді, підпалити. Коли соус вигорить, полити ним курку на тарілці, подавати відразу ж.