🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Куряче м'ясо - самий дієтичний вид м'яса, а біле м'ясо курячих грудок по праву вважається найкориснішим. Вміст у ньому холестерину мінімальний. Менше тільки в рибі. Готуються курячі грудки без всяких складнощів: просто і швидко, оскільки в них мало сполучної тканини. Але потрібно враховувати такий момент: якщо готувати куряче філе занадто довго, воно може стати сухуватим. Це пояснюється тим, що в ньому мало жиру. Тому будьте уважні і не перестарайтеся, обсмажуючи курячі грудки. Зверніть увагу на те, що один із інгредієнтів запропонованого рецепта - алкоголь. Вино використовується біле сухе
Розігріти сковороду з вершковим маслом, викласти на неї курку, обсмажити з обох боків до золотистої скоринки. Додати до курки лимонний сік, спеції за смаком, готувати ще 2-3 хвилини. Витягнути курку зі сковороди.
Додати в сковороду мигдаль, нарізаний тонкими смужками, подрібнений часник і додати трохи вершкового масла. Обсмажувати до золотистого кольору горіхів.
Влити в сковороду вино, додати курку, через декілька хвилин, прибрати з вогню. Подавати відразу ж.