🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Для начинки курячих рулетиків можна використовувати самі різні продукти, наприклад, гриби, горіхи, овочі, сухофрукти, сир. У запропонованому рецепті начинка з м'яса краба і шпинату. Незвично, чи не так? Незвично, цікаво і, звичайно, смачно. У м'яса краба ніжний чудовий смак і привабливий вигляд. Воно є дуже корисним дієтичним продуктом, містить цінний білок, лецитин, цілий ряд макро- і мікроелементів (йод, фосфор, залізо, мідь, сірку, цинк, кальцій, калій) і вітаміни (Е, РР, В12, С). Цей приголомшливо смачний і ніжний делікатес займає почесне місце в національних кухнях багатьох країн світу. Приготовлені в пароварці курячі рулетики з крабом стануть прикрасою будь-якого столу.
Шпинат промити під холодною водою, обсушити на паперовому рушнику, дрібно нарізати. М'ясо краба подрібнити. Змішати м'ясо краба зі шпинатом, посолити і поперчити, ретельно перемішати.
Перець промити, очистити від насіння, розрізати на невеликі часточки. Капусту промити, обсушити, розламати на суцвіття.
Куряче філе розрізати на дві частини вздовж шматка, щоб вийшли два тонких пласта м'яса. На кожен шматок викласти начинку, закрутити в рулет, скріпити дерев'яними зубочистками.
Покласти рулети і капусту з перцем на дно пароварки, посолити і поперчити, скропити оливковою олією і полити вершками. Готувати 20-25 хвилин.