🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Куряче філе в соєвому соусі, в омлеті з рисом і спаржею - аналог японської страви оякодон. Готується воно швидко і просто. Куряче філе виходить злегка солодкуватим. Сама страва виходить соковитою і ароматною з гармонійним, традиційним для японських страв, свіжим смаком. У Країні висхідного сонця її їдять вдома, продають в закусочних на обід, готують в ресторанах. Це універсальне блюдо, можна приготувати як на сніданок, так і на обід і на вечерю. На стіл блюдо подається гарячим, попередньо можна посипати нарізаною зеленою цибулею.
Курку нарізати маленькими шматочками, скропити лимонним соком, залишити на 30 хвилин.
Розігріти сковороду, налити соєвий соус, довести соус до кипіння, після чого покласти на сковороду нарізану півкільцями цибулю, а також натерту моркву. Влити оливкову олію.
Готувати суміш на сковороді до м'якості овочів, після чого додати до них курку і натертий імбир. Тушкувати 10 хвилин, після, перевернути шматочки м'яса на іншу сторону.
Добре збити яйця, додати сіль, після, вилити в сковороду до курки. Накрити сковороду кришкою, тушкувати протягом 1-2 хвилин.
Відварити рис практично до готовності. Промити під холодною водою. Розігріти невелику каструлю, влити оливкову олію, висипати спаржу, обсмажувати 10 хвилин. Влити 100-150 мл. води. Висипати до спаржі напівготовий рис, варити до готовності. Додати сіль за смаком.
При подачі викласти рис на тарілку, зверху покласти курку.