🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Приготування м'ясного пирога в мікрохвильовій печі - це значна економія часу для будь-якої господині. Завдяки прямому впливу на харчові продукти мікрохвилі сприяють приготуванню їжі в більш короткий термін в порівнянні зі звичайними методами. Також для приготування пирога в мікрохвильовій печі потрібно менше води, жирів і солі. Ну і головна перевага полягає в тому, що приготований в мікрохвильовці, м'ясний пиріг збереже вітаміни і поживні властивості продуктів, які, на жаль, зникають при використанні інших способів приготування. Готовому пирогу необхідно відстоятися у формі хвилин 15, після чого його можна вийняти для повного охолодження.
Спочатку для пирога потрібно приготувати листкове тісто. Для цього розтоплене вершкове масло змішати з борошном, додати 3/4 склянки теплої води, в котрій розчинити трохи солі та цукру. Швидко замісити тісто, воно повинне бути блискучим та глянцевим. Витримати тісто в холодильнику годину, після чого розкатати його 2-3 рази, складаючи кожного разу в 3-4 шари.
Потім потрібно приготувати фарш. Для цього м'ясне філе перемолоти на м'ясорубці та ретельно перемішати. Для приготування начинки хліб замочити у воді, потім покришити його. Змішати разом фарш, хліб, соус, яйце, хрін, гірчицю, сіль. Застелити форму папером для випікання, викласти на нього корж з тіста.
На тісто покласти рівним шаром фарш з добавками, посипати пиріг тертим сиром та паніровочними сухарями. Випікати у мікрохвильовій печі близько 20 хвилин на невеликій потужності 150-200 Вт. Готовий пиріг ще повинен відстоятися у формі хвилин 15, після чого витягнути його для повного охолодження.