🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Оладки з пшоняної каші - це не тільки смачно, але й корисно. Пшоняна каша має дуже корисні властивості. Містить фтор, корисний для зубів; магній для нервової системи; мідь для еластичності тканин, кремній для кісток і знову ж таки зубів; калій, потрібний для серця. Універсальний варіант оладок можна готувати з пшоняної каші, що залишилася після обіду. Каша повинна бути більш крутою, ніж розвареною. Оладки виходять смачними, повітряними і незвичайними. Часу йде не дуже багато, але смачна новинка у вашому меню забезпечена. Їдять їх зі сметаною, варенням, медом, джемом, запиваючи молоком, компотом або киселем.
Відварити пшоно. Додати в кашу яйце, влити молоко, додати борошно, розпушувач, цукор і сіль. Перемішати.
Розігріти сковороду, налити рослинну олію, викласти партію оладок, накрити кришкою сковороду, смажити 2 хвилини, перевернути на іншу сторону, смажити ще 2 хвилини при закритій кришці.
Подавати оладки зі сметаною, джемом або медом.