🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Оладки - відмінний варіант для сніданку. Оладки зі шпинатом, в'яленими помідорами і сиром готуються швидко, відмінні за смаком і поживні. Шпинат відомий своєю високою поживною цінністю. Його листя містять 34% білка і 4,58% жиру, 0,5-1,4% вуглеводів і 2,1% мінеральних речовин. За вмістом білка шпинат поступається тільки м'ясу. Шпинат рекомендується частіше вживати в їжу. Щоб прибрати надлишок жиру, готові оладки потрібно викласти на паперові рушники. Можна зберегти оладки свіжими протягом двох-трьох днів. Для цього необхідно зробити між ними прошарки з фольги або пергаменту, помістити в целофановий пакет і зберігати в холодильнику.
Змішати борошно з розпушувачем, сіллю і орегано. Додати молоко і сметану. Збити вінчиком всю масу до однорідної консистенції.
Додати дрібно порізаний шпинат, перець, помідори і тертий сир.
Обсмажувати оладки на олії з обох боків до золотисто-коричневого кольору.