🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Омлет із тофу з оливками - це дуже просте і смачне блюдо. За смаком, запахом і способом приготування воно нагадує яєчню з помідорами, але до його складу не входять яйця. З овочами, що входять в рецепт омлету, можна сміливо експериментувати. Червоні помідори можна замінити зеленими. Деякі кулінари додают в омлет болгарський перець, який добре гармонує з іншими інгредієнтами. Тушковані помідори надають страві приємну кислинку, а кабачки особливий шарм і ніжність. Разом же помідори з кабачками створюють прекрасне смакове поєднання. Готову страву посипають кунжутним насінням і петрушкою або насінням білої гірчиці з орегано та базиліком.
Ретельно промити й нарізати окремо кубиками овочі: картоплю, кабачок, перець і помідори.
Нагріти олію в сковороді і всипати дрібку кумина, дрібно нарізаний імбир. Тушкувати суміш 5 хвилин на повільному вогні.
Додати в сковороду картоплю і обсмажувати 10 хвилин до напівготовності.
Додати до картоплі кабачок і перець, тушкувати 15 хвилин і додати помідори. Накрити кришкою.
Подрібнити в блендері тофу до однорідної консистенції. Додати 2 ст. л. води і чорний перець.
Залити овочі сумішшю тофу із спеціями, перемішати, закрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.
Промити оливки і додати їх у сковороду.
Натерти на тертці сир, дрібно нарізати кріп, посипати омлет, накрити кришкою і залишити тушкуватися на повільному вогні до розплавлення сиру.