🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Горіхово-овочеві кульки - дуже смачна і оригінальна закуска. Рецепт приготування цієї закуски дуже простий і займає за часом всього 15-20 хвилин. Горіхи для кульок можна брати різних видів: волоські, арахіс, кешью, фундук. Зовні кульки виходять приголомшливо апетитними і красивими, вони прикрасять будь-який святковий стіл. Але горіхово-овочеві кульки - це не тільки смачне і гарне, але і корисне сироїдне блюдо, адже овочі і горіхи, що входять до складу закуски, не піддаються тепловій або термічній обробці.
Горіхи замочити у воді на 1 годину, після чого злити воду, обсушити горіхи на паперовому рушнику.
Моркву і цибулю очистити, перекласти в чашу блендера, додати селеру, подрібнити. Додати в блендер горіхи, сіль, кмин, шавлію, соєвий соус, ще раз подрібнити до однорідної маси.
Зліпити з маси в блендері кульки, кожен раз змочуючи руки в мисці із водою. Покласти кульки на сушку на 1 годину при температурі 60ºС. Кульки повинні бути сухі зовні і м'які всередині. При необхідності зменшити температуру. Подавати теплими.