🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Даний рецепт - гідний представник середземноморської кухні, його головними інгредієнтами є паста і морепродукти. Королівські креветки - це найбільші прісноводні креветки з тих, що вирощують на фермах. Вони цінуються саме за великий розмір і незвичайний смак, так як вони набагато солодші на смак, ніж інші тропічні види. Калорійність королівських креветок становить 87 ккал на 100 грам продукту. Вони містять багато вітамінів і корисних мікроелементів. Щоб креветки були ніжніші, їх рекомендують відварювати, а потім обсмажувати. Пасту з цукіні і королівськими креветками перед подачею посипають тертим пармезаном, свіжим або сухим базиліком і прикрашають гілочкою розмарину.
Цукіні нарізати брусочками. Розігріти сковороду, налити оливкову олію, обсмажити цукіні на сковороді до напівготовності.
Окремо розігріти сковороду з оливковою олією, обсмажити креветки.
Відварити пасту в підсоленій воді до стану аль денте. Додати в сковороду до цукіні, перемішати, тушкувати кілька хвилин.
Розтопити в сковороді вершкове масло і 1 ст. л. оливкової олії.
При подачі викласти на тарілку пасту з цукіні, залити топленим маслом, викласти зверху креветки.