🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Особливість запропонованого рецепту в тому, що складові частини отриманої в результаті страви готуються окремо. У духовці запікається до м'якості картопля. Обсмажується на сковороді (на сильному вогні) шинка прошутто. Із шпинату, консервованої кукурудзи і селери готується салат зі смачною, насиченою заправкою. Всі три складові "зустрічаються" безпосередньо на сервірувальній тарілці. Порада: після запікання в духовці можна зробити розріз на кожній картоплині вздовж, а можна зробити по два глибоких хрестоподібних розрізи, не прорізаючи до кінця, так, щоб кожна картопля поділялася на чотири частини.
Духовку розігріти до 200°C. Ретельно вимити картоплю. Покласти картоплю на деко, поставити в духовку, випікати протягом 1 години.
Змішати в мисці томатний сік, оливкову олію і оцет. Посолити і поперчити за смаком.
На розігрітій сковороді обсмажити шинку на сильному вогні, після чого нарізати шматочками.
Перекласти картоплю на дошку, зробити розріз уздовж.
Змішати шпинат, кукурудзу і нарізану селеру. Додати дві третини заправки.
Картоплю викласти на тарілки, полити зверху третиною соусу, в кожну викласти салат, зверху покласти шинку. Прикрасити зеленню.