🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Стверджувати, що запропонований рецепт самий китайський з усіх китайських, ми не будемо. Але рецепт цікавий, і варто спробувати такий варіант приготування пельменів. Фарш для пельменів пропонується приготувати з баранини. Зверніть увагу, що до складу начинки входять часник, мелений імбир, чорний мелений перець і подрібнена зелена цибуля. Цікавий спосіб приготування пельменів у цьому рецепті: вони запікаються в духовці на деко, змащеному рослинною олією. При цьому додають воду і деко накривають фольгою. І, звичайно ж, пельмені по-китайськи подають із соєвим соусом. Треба відзначити, що соєвий соус використовується для приправи практично всіх страв китайської кухні.
М'ясо нарізати невеликими шматками, пропустити через м'ясорубку, часник очистити, роздавити, додати у фарш. Посолити і поперчити м'ясний фарш, додати також в м'ясо подрібнену зелену цибулю, і мелений імбир. Ретельно перемішати.
З тіста скрутити руками ковбаску, нарізати її шматочками, розкачати кожен шматочок тіста в коло, викласти на кожне коло начинку, защипнути краї.
Деко для запікання змастити олією, викласти в нього пельмені, залити 2 ст. води, накрити зверху фольгою, поставити в духовку на 30 хвилин. Подавати пельмені із соєвим соусом.