🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Пиріг із баклажанів і м'яса - це смачне, ситне і просте блюдо. Що ще потрібно, щоб порадувати всю сім'ю! М'ясо, завдяки овочам, виходить дуже м'яким і соковитим, а баклажани надають страві неповторний літній смак. Подавати до столу краще в гарячому вигляді, розрізавши як пиріг і посипавши зеленню. Вживати можна з гарніром або як самостійну закуску.
Баклажани промити під водою, нарізати уздовж тонкими смужками. Натерти сіллю, залишити на 30 хвилин.
Налити в каструлю воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати баклажани, варити протягом 3-4 хвилин до м'якості.
Обсмажити на сковороді у вершковому маслі борошно, після додати до борошна вершки. Посолити за смаком.
У форму, змащену вершковим маслом, викласти на дно фарш, зверху баклажани, потім нарізані гриби, посипати зверху тертим сиром. Залити все вершковим соусом. Поставити в духовку на 30 хвилин.