🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Порційні пироги - дуже смачне і ситне блюдо, яке подобається своїм чудовим смаком і апетитним зовнішнім виглядом. Часу на приготування цих пирогів витрачається зовсім не багато, і всі продукти доступні. Начинка може бути м'ясною, овочевою або з грибами. При подачі в кожну дірочку м'ясного пирога можна покласти по чайній ложці сметани і посипати дрібно нарізаним кропом. Цей порційний пиріг сподобається всім домочадцям і друзям і стане одним з головних і улюблених страв будь-якого застілля.
Шинку, часник, петрушку, курку і порей дрібно нарізати. Зняти капелюшки з грибів, середньо нарізати.
Обсмажити шинку, часник і порей до тих пір, поки цибуля не стане м'якою.
Додати шампіньйони, тушкувати близько 2 хвилин, акуратно помішуючи, поки гриби не стануть м'якшими.
Змішати кукурудзяне борошно з двома столовими ложками бульйону. Додати до грибів разом з рештою бульйону. Довести до кипіння на великому вогні, готувати 1 хвилину, акуратно помішуючи, до легкого загустіння.
Додати вершки, кип'ятити ще хвилину, зняти з вогню, додати м'ясо і петрушку. Добре перемішати.
Розігріти духовку до 200°С. Взяти 4 формочки об'ємом близько 300 мл. З кожного листа тіста вирізати по 2 кришечки. Розділити м'ясну суміш між усіма формами і поставити їх на деко.
Прикрити "кришечками" з тіста заповнені форми. Притиснути, щоб запечатати края і зробити в центрі невеликий отвір. Змастити тісто збитим яйцем.
Випікати пироги 20 хвилин до золотистого кольору кришечки.