🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Головною родзинкою цього смачного пирога є начинка з насиченим ароматним смаком. Перед приготуванням пирога, важливо правильно приготувати макову начинку. Найчастіше мак просто заливають гарячою водою і залишають настоюватися і розбухати, або доводять до кипіння і відціджують через дрібне сито. Готувати начинку з маку потрібно безпосередньо перед використанням, щоб зберегти її м'якість і пластичність. Додаткові інгредієнти, горіхи, мед, родзинки, ще більше збагачують начинку, роблять її більш соковитою і ароматною. Цей смачний пишний пиріг з соковитою маковою начинкою та родзинками зможе прикрасити будь-яке сімейне чаювання.
У мисці змішати борошно, дріжджі, цукор, лимонну цедру і сіль.
У каструлі трохи нагріти молоко, потім викласти в нього маргарин і розтопити його.
Після цього додати сухі інгредієнти і 1 яйце. Вимісити тісто до стану, коли воно буде відлипати від каструлі. Потім прибрати його в тепле місце хвилин на 20.
Для начинки потрібно: сир розтерти з яйцем і пудинговою сумішшю. Додати родзинки, мак та лісові горіхи.
Тісто розкатати і викласти на нього начинку, але залишити краї вільними. Потім згорнути його рулетом і нарізати скибочками, товщиною близько 2 см.
Шматочки рулету скласти в роз'ємну форму, зрізом вниз і залишити на 15 хвилин.
У цей час розігріти духовку до 175°С.
Форму поставити в духовку і випікати близько години. Далі пиріг остудити і вийняти з форми. Прикрасити його фісташками і подавати.