🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Равіолі - італійські вироби з тонко розкатаного прісного тіста з найрізноманітнішими начинками. Слово «равіолі» походить від італійського дієслова «обернути». В якості начинки можуть бути м'ясо, морепродукти, вершковий сир або овочі. Равіолі ліплять у формі квадратних подушечок, у вигляді півмісяців, маленьких трикутників і кружечків. Равіолі не готують про запас, їх необхідно їсти відразу після того, як приготували. Відмінною рисою італійської кухні можна назвати свіжість, тому і для приготування равіолі використовуються найсвіжіші продукти, які потрібно швидше з'їсти. Готові равіолі зазвичай подають з різними соусами.
Змішати в мисці борошно, вбити 4 яйця, замісити тісто, скачати в кулю, накрити миску з тістом рушником, залишити на 30 хвилин.
Овочі нарізати подрібнити кубиком, обсмажити в олії на розігрітій сковороді, після чого зменшити вогонь і тушкувати до готовності при закритій кришці. Після, остудити овочеву суміш.
Базилік промити під холодною водою, залишити кілька листочків, решту посікти.
У миску покласти бринзу, розім'яти виделкою, вбити один курячий жовток, додати тертий твердий сир, посолити, додати мускатний горіх. Додати в суміш подрібнений базилік і суміш овочів зі сковороди.
Розкачати тісто в тонкий пласт, вирізати кола з тіста, на третину кіл викласти листя базиліка, які були заздалегідь відкладені, накрити зверху базилік одним колом, розкачати трохи, змастити зверху топленим вершковим маслом, накрити зверху ще одним шаром тіста, викласти начинку і защипнути краї равіолі. Відварити всі равіолі в підсоленій воді до готовності.