🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Рисова локшина, яка є традиційним продуктом східної кухні, володіє слабо вираженим, нейтральним, ледь відчутним запахом і смаком. Проте при цьому вона запросто вбирає в себе смак, аромат і навіть колір своїх «сусідів» по тарілці. Ось чому до цієї нескладної, але дуже смачної, ситної та апетитної страви добре підійде соєвий соус, який і задасть характерний смаковий і колірний фон локшині, соковиті тушковані овочі, а також пряні спеції і запашні трави на Ваш розсуд. І наостанок невелика порада, яка зробить страву ще краще: дайте готовій вермішелі як слід настоятися в дружній компанії овочів і курячого м'яса – і Вам точно припаде до душі ця закуска зі справжнім східним колоритом.
Солодкий перець, куряче філе і ріпчасту цибулю наріжте соломкою.
Моркву і огірки також нашаткуйте соломкою за допомогою спеціальної терки (якщо у вас немає такої терки, можна просто дрібно нарізати їх).
Зелену цибулю дуже дрібно посічіть.
У сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю до м'якості.
Туди додайте куряче філе і обсмажуйте його протягом 10 хвилин, зніміть з вогню.
На іншій сковороді в розігрітому рослинному маслі обсмажте моркву 3-4 хвилини і додайте в сковороду до цибулі і філе.
Таким же чином окремо обсмажте солодкий перець 3-4 хвилини і також з'єднайте його з іншими овочами і куркою.
Рисову локшину приготуйте, як зазначено на упаковці. За бажанням, локшину можна нарізати.
У глибокій посуді з'єднайте огірок, обсмажені овочі і рисову локшину. Посоліть, поперчіть і додайте приправи за смаком. Полийте соєвим соусом, посипте зеленою цибулею.