🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Любите рис і шукаєте різні варіанти його приготування? Приготуйте з рису биточки з грибами. Смачна і швидка в приготуванні страва. Ви витратите ще менше часу, якщо від вчорашньої вечері залишився відварений рис. Рис для цієї страви краще вибирати круглозернистий і крохмалистий. Замість борошна для обвалювання можна використовувати панірувальні сухарі або манну крупу. Рисові биточки з грибами можна подавати з гарніром або як самостійну страву, наприклад, зі сметаною, з соусом бешамель або вершковим соусом. Перед подачею на стіл прикрасьте страву зеленню.
Рис відварити до готовності.
Печериці промити й нарізати дрібними кубиками.
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
Цибулю і печериці обсмажити на соняшноковій олії. У процесі смаження посолити за смаком.
У мисці змішати рис, гриби, яйце і крохмаль. Додати за смаком сіль і перець, добре перемішати.
Потім з фаршу сформувати биточки, обваляти їх у борошні і обсмажити на олії з обох сторін.