🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Цей нескладний рецепт підійде і для звичайного столу, і для святкового застілля. Його головний секрет у використанні кукурудзи, яка прикрасить страву, зробить її презентабельною і додасть їй неповторного смаку. У консервованої горбуші зберігається багато корисних речовин і вітамінів, тому салати з нею виходять не тільки смачні, ароматні, але й корисні. Купуючи горбушу, краще всього вибирати консервовану у власному соку, а не в маслі. Така рибка більш соковита, і салат вийде ще смачніше. Готовий салат ставлять ненадовго в холодильник, щоб настоявся.
Відварити яйця вкруту.
У цей час очистити огірок від шкірки і нарізати невеликими шматочками.
Коли яйце звариться, остудити його під холодною водою і очистити. Також порізати невеликими шматочками.
Змішати всі інгредієнти, заправити сумішшю сметани і майонезу (один до одного), посолити.