🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Фруктово-овочевий салат з буряка, груші та бринзи незвичайно ніжний, легкий і дуже корисний для організму людини. У приготуванні дуже простий. Солодкуватий варений буряк, груша, солона бринза у поєднанні з ароматною оливковою олією і зеленню разом дають просто унікальне поєднання смаків. Можна бринзу замінити іншим видом сиру або кислим сиром. Буряк краще запекти, так як при варінні вимивається і залишається у воді деяка кількість поживних речовин. Це негативно позначається на смаку готового продукту, а також втрачається насиченість кольору.
Для соусу змішати оливкову олію, гірчицю і винний оцет. Додати цукор і добре перемішати. Після цього порвати зелений салат руками.
Груші вимити, очистити від шкірки і нарізати середнім кубиком. Скропити їх соком лимона. Очистити, відварити і нарізати буряк середнім кубиком.
Викласти шматочки груші на тарілку поверх листя салату, додати буряк та покришену бринзу. Посипати страву горішками кешью, заправити готовим соусом.