🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Гості на порозі, а частування до чаю немає? Не біда. Пропоновані ласощі відносяться до тієї категорії домашньої випічки, яка готується швидко і без жодних зусиль. Всього одна година і на Вашому столі буде дуже смачна прикраса – шоколадно-вафельний тортик. Буде чим порадувати домочадців і здивувати гостей. Вафельну крихту можете приготувати самостійно, подрібнивши вафлі за допомогою блендера. У цьому випадку краще всього використовувати шоколадні вафлі, тоді в додаванні какао немає необхідності. Перед подачею до столу можете прикрасити торт тертою апельсиновою цедрою або какао-порошком. Такий тортик може зберігатися в холодильнику не більше трьох днів.
Духовку розігріти до 175°C. Форму для випічки змастити маслом. Розтопити вершкове масло на водяній бані, додати в масло какао-порошок, вмішати також вафельну крихту. Викласти у форму, розподілити по всій поверхні форми. Поставити в духовку на 10 хвилин. Після, остудити протягом 15 хвилин.
Шоколад поламати на маленькі шматочки, покласти в каструлю, поставити на невеликий вогонь. Розтопити шоколад, після остудити протягом 5 хвилин.
У мисці змішати яйця, вершки і цукор, додати сіль і ванільний екстракт. Збити міксером суміш. Вона повинна загуснути, після додати суміш у розтоплений шоколад, перемішати.
Вилити шоколадно-яєчну суміш у форму з вафельних коржів, поставити в духовку на 20-25 хвилин.
Дістати торт із духовки, не виймаючи його з форми, дати охолонути протягом 2 годин, нарізати корж на три частини, викласти один на другий, так, щоб вийшов торт, після поставити в холодильник на 4 години.