🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Соте (фр. sauté) - це смажені або тушковані в маслі овочі з м'ясом, рибою або грибами. Батьківщиною цієї страви є Франція. Від класичного рагу відрізняється тим, що соте більше смажиться, а рагу більше тушкується. Готують рибні соте з судака, тріски, камбали та інших видів риби, м'ясні соте з курки, телятини. Найбільшою популярністю користуються рецепти овочевого соте. Соте з анчоусів з брокколі - дуже смачне блюдо, підійде і для сніданку, і для вечері. Готується просто, швидко і смачно. Ситна, поживна і корисна страва. На гарнір до цього соте слід подавати відварну картоплю.
Розігріти сковороду, налити оливкову олію, викласти нарізане філе анчоусів, додати також подрібнений часник. Обсмажувати протягом 5 хвилин до золотистого кольору.
Обрізати у капусти черешки. Поставити на вогонь каструлю з 6 л. води, довести до кипіння, посолити, викласти капусту, варити 1 хвилину.
Витягнути капусту з каструлі, перекласти на сковороду. Тушкувати 10 хвилин, до м'якості капусти. Прибрати сковороду з вогню, посолити і поперчити за смаком.
Відварити пасту, сир нарізати кубиками. При подачі змішати в мисці капусту, пасту і сир, перемішати, розкласти на тарілки.