🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Побачивши нескінченний список використовуваних інгредієнтів для цієї страви, Ви напевно засмутилися: чому такі ефектні й вишукані страви так складні в приготуванні? А ось і не всі. Як, наприклад, спагеті із креветками в вершково-томатному соусі з хлібно-часниковою крихтою. Головний девіз і в теж час достоїнство цього рецепта: «все геніальне – просто». Страва, яку Ви отримаєте, вразить багатою палітрою смакових ноток. Пряні спеції, свіжа зелень і ароматний соус як ні є краще підкреслюють ніжний і делікатний смак пасти. Ці традиційні італійські макаронні вироби наділені однією чудовою властивістю – вони чудово поєднуються практично з усіма інгредієнтами. Переконайтеся в цьому і Ви.
Очистити часник, подрібнити. Відкласти 1 ч. л. часнику, інше змішати з оливковою олією. Додати в суміш олії і часнику лимонну цедру, базилік, посолити і поперчити.
Розігріти в каструлі оливкову олію, додати креветки, обсмажувати 2-3 хвилини, прибрати з вогню каструлю, накрити зверху кришкою.
Відварити спагеті в підсоленій воді до стану аль денте.
Довести до кипіння вершки в сковороді, влити томатну пасту, додати паприку, карі, посолити і поперчити. Протушкувати до однорідної консистенції.
Багет подрібнити в крихту, додати до нього 1 ч. л. часнику, яка заздалегідь підготовлена.
При подачі викласти на тарілку спагеті, залити соусом, викласти креветки, присипати зверху хлібними крихтами.