Суп-пюре з риби та зеленого горошку
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Суп-пюре з риби та зеленого горошку

Експериментуйте з першими стравами і приготуйте смачний суп-пюре з риби і зеленого горошку. Готується він дуже швидко і просто, а результат Вас приємно здивує. Рибу можна брати як білу, так і червону. Червону використовувати краще, оскільки жири червоної риби дуже корисні і прекрасно наситять смак супу. Якщо бажаєте повною мірою відчувати рибку в супі, не подрібнюйте її в чаші блендера, а після варіння остудіть і розділіть на порційні шматочки. Сливки і масло створюють наваристу основу супу, а риба як не можна краще доповнює смак. Горошок надає супу насичений зелений колір. Підійде і консервований горошок, і заморожений, однак попередньо зварений.

Інгредієнти

  • Масло вершкове - 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне - 2 ст. л.
  • Молоко - 100 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Філе білої риби - 400 г.
  • Зелений горошок консервований - 300 г.
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Олія рослинна - за смаком
  • Вершки - 50 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Відварити рибу. Обсмажити в олії на сковороді цибулю з морквою.

  • 02

    Змішати в мисці горошок з обсмаженими цибулею і морквою, залити невеликою кількістю бульйону з риби. Перемішати.

  • 03

    Викласти в чашу блендера відварну рибу і суміш із миски. Подрібнити.

  • 04

    Обсмажити борошно у вершковому маслі на сковороді. Влити вершки, посолити за смаком. Тушкувати протягом 3-4 хвилин.

  • 05

    У каструлі змішати рибно-овочеве пюре із блендера, влити білий соус зі сковороди, посолити при необхідності, довести до кипіння. Заправити суп наприкінці молочно-яєчною сумішшю, з додаванням вершкового масла.