🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Приготуйте простий рецепт вишуканої страви – теплого салату із дикого рису, кураги і фісташок. На перший погляд, запропоновані інгредієнти не поєднуються один з одним. Насправді це не так, кожен продукт чудово доповнює інший своїм смаком і ароматом. Смакова палітра салату неодмінно припаде Вам до душі. Підсильте аромат і разом з курагою обсмажте дрібно нарізаний червоний болгарський перець, цибулю, подрібнений часник і кумін (зиру). Залийте суміш половиною склянки апельсинового соку. Гасити до м'якості кураги. До дикого рису можна додати зелений лук. Смачного.
Зварити рис.
Ізюм замочити в чаї з бергамотом.
Курагу нарізати довгими смужками.
У невеликій сковороді розігріти вершкове масло, обсмажити курагу протягом 2 хвилин.
Готовий рис відкинути на друшляк, не промивати.
У гарячий рис додати курагу, фісташки. Ізюм віджати і також додати в рис, все гарненько перемішати.
Посолити за смаком і заправити оливковою олією.