Тропічне морозиво з йогурту
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Тропічне морозиво з йогурту

Тропічне морозиво з йогурту в виснажливу літню спеку – це саме те, що Вам потрібно. Смачне, холодне, що тане в роті. Щасливі спогади з дитинства... Однак, Ви не наважуєтеся на процес приготування морозива вдома? Насправді це дуже просто. А результат Вас приємно здивує. Краще всього використовувати натуральний йогурт. Ставити остигати майбутнє морозиво можна в креманках або в формах. В останньому випадку необхідно відправити суміш в морозильну камеру на чотири години, попередньо всунувши палички у форми. Щоб морозиво легше було звільнити з форми, потримайте її в гарячій воді пару секунд.

Інгредієнти

  • Сік апельсиновий - 70 мл.
  • Лимони - 1 шт.
  • Банани - 2 шт.
  • Лайм - 1 шт.
  • Йогурт - 210 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Вичавити сік з лайма. Зняти цедру лимона.

  • 02

    Змішати в чаші блендера йогурт, апельсиновий сік, нарізані банани, цедру лимона, 1 ст. л. соку лайма. Подрібнити до однорідної маси.

  • 03

    Перелити суміш у креманки, поставити в холодильник на 4 години.