🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Сирно-фруктовий мус. Ви напевно подумали про коктейль або смузі? А ось і ні. Випікати отриману суміш необхідно в формочках в мікрохвильовій печі. Приготувавши цю дивовижно смачну страву, Ви отримаєте ніжний вершковий десерт. Основу мусу становить збитий сир, а цільні шматочки фруктів – радують око, роблячи десерт соковитим і ароматним. Можна брати і фрукти, і ягоди. Найчастіше використовують малину, полуницю, ананас, папайю. У сирно-фруктову масу на свій смак можете додати ваніль, корицю, какао. При подачі прикрасити мус шоколадною крихтою або цедрою апельсина.
Спочатку потрібно відокремити білки від жовтків. Сир розтерти з 2 ст. л. цукру, жовтками, лимонним соком та крохмалем до однородної консистенції.
Білки збити з цукром, що залишився. Фруктову суміш вмішати в сирну масу.
Додати збиті білки та акуратно (знизу вгору) перемішати за допомогою лопатки. Викласти отриману масу у форму для запікання. Запікати сирно-фруктовий мус 11-12 хвилин при потужності 70 %.