🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Тяхан - традиційна страва японської кухні, яку іноді називають японським пловом, хоча із цим твердженням можна посперечатися. У процесі приготування основний компонент страви - рис поєднують, залежно від рецепту, з різними інгредієнтами. У запропонованому варіанті це куряче філе і різноманітні овочі. Зверніть увагу, що на першому етапі приготування тяхана рис варять в несолоній воді, обов'язково до напівготовності. Овочеві інгредієнти можна варіювати залежно від особистих уподобань. Рис у Вас повинен вийти злегка смаженим і розсипчастим. Соєвий соус поділиться з ним своїм коричневим кольором. Виходить смачно, корисно і ароматно.
Ретельно промити рис під холодною водою, відварити у воді протягом 5-7 хвилин, до напівготовності. Забрати каструлю із рисом з вогню. Процідити.
Курку нарізати шматочками, обсмажити на сковороді в рослинній олії. Всі овочі нарізати кубиками, всипати в сковороду до курки, обсмажити до напівготовності.
Додати в сковороду до овочів і курки кунжутну олію і тертий імбир. Готувати протягом 2 хвилин, після чого додати рис.
Влити в сковороду соєвий соус, перемішати. При необхідності посолити і поперчити. Тушкувати 3 хвилини. В кінці додати кукурудзу і горошок. При подачі розкласти рис по тарілках, присипати кунжутним насінням і прикрасити зеленню.