🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
У той момент, коли необхідно швиденько щось приготувати, перше, про що ми згадуємо, це макаронні вироби. Цей продукт досить швидко готується і добре поєднується з багатьма іншими продуктами, тому кожен раз знайомі макарони потрібно готувати по-новому, знаходячи креативні варіанти. Вермішель з чілі, броколі і манго - якраз такий варіант. Вермішель досить нейтральна по своєму смаку, тому легко приймає аромат і смак інших продуктів, в даному випадку смак брокколі, манго, перцю чилі. Отже, трохи фантазії, і Ви, довіряючи власній інтуїції, приготували смачне, незвичайне блюдо.
Закип'ятити воду в каструлі і в киплячу воду закинути локшину, зняти каструлю з вогню. Перемішати і залишити хвилин на 5-7. Потім злити воду і промити локшину.
Броколі обсмажити на сковороді в рослинній олії. Обсмажувати близько 3-5 хвилин, щоб броколі стала м'якою.
Зелену цибулю дрібно нарізати.
Манго промити, зняти з нього шкірку і нарізати часточками.
Перець чилі очистити від насіння і дрібно нарізати.
У сковороду, де смажитися броколі додати цибулю і обсмажити її кілька хвилин.
Потім додати в сковороду манго і локшину, перемішати.
Після чого додати туди ж нарізаний чилі, за смаком посолити і поперчити і смажити ще 2-3 хвилини.
Додати дрібно нарізану кінзу, побризкати кунжутною олією і подавати гарячою.