Вегетаріанське печиво
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

Вегетаріанське печиво

Запропонований рецепт печива відноситься до вегетаріанської, а якщо сказати точніше, веганскої кухні. Вегани (суворі вегетаріанці) вживають в їжу лише продукти рослинного походження. Приготоване за цим рецептом печиво - солодка випічка без яєць, молока і жирів тваринного походження, швидке, просте і корисне печиво з горіхами, яке можна їсти в будь-який піст. Кориця і ванільний цукор зроблять печиво надзвичайно ароматним.

Інгредієнти

  • Соняшникова олія - 200 г.
  • Ванільний цукор - 1 ч. л.
  • Цукрова пудра - 6 ст. л
  • Борошно - 400 г.
  • Волоські горіхи - 100 г.
  • Кориця - 1 щіпка

Етапи приготування

  • 01

    Подрібнити волоські горіхи.

  • 02

    Просіяти цукрову пудру разом із борошном. Додати корицю.

  • 03

    Збити масло з ванільним цукром і додати борошно з цукровою пудрою. Ретельно змішати.

  • 04

    Додати подрібнені волоські горіхи і сформувати кульки.

  • 05

    Викласти кульки на сухе деко і поставити в розігріту до 220ºС духовку на 15 хвилин.

  • 06

    Дістати кульки, остудити. Обваляти в цукровій пудрі кілька разів.