Салат з теплим лососем
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат з теплим лососем

Лосось як представник делікатесної червоної риби вигідно відрізняється ніжним, соковитим і жирним м'ясом, яке має чудовий смак. Тому страви з ним виходять відмінні: ситні, ароматні, вишукані, і завжди радують своїм ефектним виглядом. До того ж, до сімейства лососевих відноситься величезна кількість смачної риби, тому у Вас є прекрасна можливість щоразу радувати близьких новими стравами. Сьогодні рекомендуємо здивувати гостей салатом з теплим лососем. Не дивлячись на те, що в цій страві всього три компоненти – апетитні скибочки лосося, обсмажені в соєвому соусі, італійський сир пармезан і свіжі салатні листя, воно цілком може замінити звичний обід або легку вечерю за келихом вина.

Інгредієнти

  • Лосось - 400 г.
  • Салат - 300 г.
  • Соус соєвий - 40 мл.
  • Пармезан - 40 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Лосось порізати шматочками. Обсмажити на сковороді, додавши половину соєвого соусу.

  • 02

    Сир пармезан натерти на дрібній тертці. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати соєвий соус і перемішати салат.