🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Класичний мільфей - це ніжний десерт, що представляє собою листкові тістечка. Треба відзначити, що це дуже модні на сьогоднішній день ласощі. Запропонований рецепт - спрощений варіант приготування мільфея. Цей мільфей - яблучний. Замість листкового тіста, яке використовують при приготуванні мільфея, скористайтеся готовими листами лаваша. Часу на приготування десерту Ви витратите небагато, а результат, без сумніву, порадує. Порада: щоб яблука не потемніли вже при нарізці, лезо ножа змочіть лимонним соком. За бажанням у збиті вершки можна додати корицю, бо яблука і кориця - дуже гармонійний дует.
Розігріти духовку до 200°С. Застелити деко пекарським папером. Яблука порізати дольками.
Розкласти яблучні дольки на деко. Посипати 2 ст. л. цукру, скропити лимонним соком. Запікати 20 хвилин, до м'якості і золотистого відтінку.
За допомогою склянки з тонкими стінками вирізати з лаваша 24 кола. Викласти їх на деко і за допомогою пензлика змастити розтопленим маслом. Зверху посипати цукром. Пекти 5 хвилин, до золотистого відтінку. Остудити.
Для кожного мільфея одне коло змастити вершками і викласти на нього пару яблучних часточок, потім покласти ще одне коло і повторити вершки і яблука, зверху накрити третім кружком. Перед подачею посипати цукровою пудрою.