🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Порадуйте домашніх смачною домашньою випічкою із соковитою ягідно-сирною начинкою. Начинка випічки складається з рікоти і суміші ягід з додаванням цукрової пудри. Поєднання інгредієнтів начинки цікаве і гармонійне за смаком. Рікота - це італійський сир, але зроблений він не з молока, а із сиворотки. Це ніжний і м'який продукт, який більше схожий на кисломолочний сир. Цей інгредієнт нашої випічки характеризується високим вмістом білка і кальцію і є солодкуватим на смак, що пояснюється наявністю в ньому лактози. Рікоту можна замінити кисломолочним сиром (бажано некислим). Ягоди вибирайте у відповідності зі своїм смаковими уподобаннями. У будь-якому випадку це багате джерело корисних для здоров'я вітамінів.
Змішати борошно і цукор. Додати масло. Розтовкти суміш у крихту. Додати 2 яєчних жовтки і воду, вимісити до однорідної м'якої маси.
Помістити суміш на присипану борошном поверхню і злегка вимісити тісто. Розкачати у вигляді диска. Загорнути в поліетиленову плівку. Залишити на 30 хвилин.
Розігріти духовку до 180°С. Застелити деко папером для випічки. Розкачати тісто, товщиною в 5 мм. За допомогою ножа вирізати 6 кружечків.
Для начинки змішати подрібнену рікоту і 2 ст. л. цукрової пудри. Додати ягоди.
Покласти 2 ч. л. начинки в центр кружечка. Змастити яйцем края тіста. Згорнути у формі півкола, скріпити края.
Змастити яйцем. Посипати цукровою пудрою. Випікати 20 хвилин. Остудити.