🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Запікання м'яса у фользі має свої незаперечні переваги. Цей спосіб приготування досить простий і заощаджує Ваш час. Пар від м'яса залишається в межах фольги, страва готується у власному соці, а значить - зберігаються максимально натуральні смак і аромат. Втрати харчових речовин мінімальні. М'ясо, приготоване у фользі, виходить смачним і соковитим. До того ж, не потрібно додавати масло. Найголовніше правило запікання м'яса у фользі - повна герметизація: не повинно бути ніякого зазору, через який може витікати сік. Але в той же час фольга не повинна прилягати до продукту занадто щільно: залиште простір для повітря.
Часник і моркву очистити, нарізати брусочками. М'ясо промити, обсушити, зробити по всій поверхні кілька надрізів ножем. В отвори покласти моркву з часником.
Натерти м'ясо сіллю і аджикою. Викласти м'ясо на лист фольги, ретельно загорнути.
Поставити в духовку на 30 хвилин. Для рум'янцю, за 5 хвилин до кінця відкрити фольгу.